Boerencamping
Lempkes Hoôf - Weert, Limburg

Volop activiteiten nabij onze boerencamping in Weert,
voor elk wat wils!

De binnenstad van Weert in de zomermaanden

In de intieme binnenstad van Weert, met bijzondere plekjes als de Ursulinentuin, vinden in de zomermaanden allerlei activiteiten plaats: braderieën, straattheatervoorstellingen, een kunstmarkt en in september natuurlijk de grote stadskermis die tot een van de grootste kermissen in de Benelux gerekend kan worden.

 

Culinaire fietsarrangementen in en om Weert

Combineer een actieve dag fietsen met lekker eten/drinken. Een dag lang fietst u een schitterende fietstocht, waarbij u onderweg stopt voor heerlijke verrassende gerechten. Kijk voor meer informatie op www.happenentappen.nl, www.schuttershoeve.nl, www.hofvankeent.nl.

 

Aspergetochten in en om Weert

Zo tussen half april en eind juni steekt de asperge weer overal in Limburg de kop op. Rijdend langs velden en wegen komt u in de omgeving van onze boerencamping de lange en kaarsrechte ‘bedden’ overal tegen. De aspergestekers, gewapend met aspergemes en platte kist, speuren naar barsten in de aarde. Zij ‘steken’ het witte goud, zodat u er heerlijk van kunt genieten. Kijk voor meer informatie op www.asperge.nl

 

Fietsvierdaagse De Peel

De routes van de fietsvierdaagse in onze regio leiden u door schilderachtige dorpjes, dwars door de natuur en langs allerlei interessante bezienswaardigheden, zodat u een goed beeld krijgt van de streek. U zult zelfs tot in België fietsen. Dit jaar vindt de vierdaagse plaats van 18 tot en met 21 juli 2023.
Kijk voor meer informatie op www.fiets4daagsedepeel.nl